Jump to content

Kik vagyunk?

Bemutatkozó

Dr. Breyer Helga

Dr. Breyer Helga

Belgyógyász szakorvos

Anyagcserével és hormonokkal foglalkozó belgyógyászként megtanultam és megtapasztaltam, hogy a sejtjeinek két fontos üzemanyaga van. A glükóz és az oxigén. Eddigi munkám során a hangsúlyt a szénhidrát anyagcserére helyeztem. Ezzel számtalan esetben értünk el a pácienseimmel javuló vércukor és inzulin szinteket, normalizálódó menstruációs ciklust, tisztuló bőrt, fogyást vagy izomtömeg növekedést és várva várt gyermekáldást. Aztán a figyelmem az energia felhasználásra, a sportra terelődött. Optimális glikogén raktárakkal a sportteljesítményt természetes úton tudtuk javítani. És ekkor találkoztam a túlnyomásos oxigén terápiával, amely a vérplazmában oldott oxigén révén még több üzemanyagot tud eljuttatni a sejtekhez! Ezáltal tovább növelhető a fizikai teljesítmény, lerövidíthető a regeneráció! Hamarabb gyógyulnak a sérülések! Fokozódik a collagén képzés! Javul az alvásminőség! Javul a keringéstől elzárt szövetek regenerálódása! Lassítható az öregedés! Összességében most érzem azt, hogy a legkomplexebben tudom hozzásegíteni a pácienseimet ahhoz az Isten adta regenerálódáshoz és egészségi állapot megteremtéséhez, amire a test alkalmas és amivel minőségibb élet alapjait teremthetjük meg!

A hiperbárikus oxigén kezelés jelentőségére 1-2 éve figyeltem fel, elsősorban egy izraeli tudományos vizsgálat eredményeit megismerve, amelynek során idős embereket kezeltek ezzel a módszerrel. A kutatás szinte hihetetlen eredménye az lett, hogy a kezelteknél a kromoszómák végén lévő kis nyúlványok, amelyek egyébként életünk során végig rövidülnek, ez a rövidülés eredményezi az öregedést, majd a halálunkat is, szóval ezek a kis nyúlványok a kezelés hatására a rövidülés helyett növekedtek. Ha nagyon sarkosan szeretnék fogalmazni, a kezelés megállította az öregedést, és megfiatalította a sejteket.

Számos tudományos vizsgálat eredményét áttekintve biztos vagyok benne, hogy a hiperbárikus oxigén kezelés élettani hatásai rendkívül kedvezőek. A szülészet nőgyógyászat területén belül például mind a férfi, mind a női meddőség eseteiben, nehéz műtétek utáni rehabilitációban, krónikus nőgyógyászati betegségek enyhítésében lehet szerepe. Szélesebb kitekintésben pedig általános öregedés-gátló kezelésként, a szövetek fiatalságának megtartására, sportolók regenerációjához, a sportteljesítmény fokozásához, a szellemi funkciók javításához nyújthat komoly segítséget. Saját magam is a hiperbárikus oxigén kezelés lelkes használója vagyok.

Prof. Ács Nándor

Prof. Dr. Ács Nándor

Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika igazgató
Szücs András

Szücs András

ügyvezető

Roppant kellemes feladat egy olyan cégnek a vezetése, amely rendkívül magas színvonalon orvosi háttere révén olyan mindannyiunk számára, legfontosabb területen, mint az egészségünk nyújt megkérdőjelezhetetlen támogatást, így teljes meggyőződéssel tudom ajánlani az általunk forgalmazott berendezéseket megvásárlásra illetve használatra.

Jelentkezz és Frissülj fel nálunk

Kezeléseink 35.000 Ft helyett
már   28.000 Ft  / alkalomáron elérhetőek